Hvad er forskellen mellem engangsplastikkopper af forskellige materialer?

I bunden afengangs plastik kopeller kopdækslet, er der normalt en trekantet genbrugsetiket med en pil, der går fra 1 til 7. Forskellige tal repræsenterer forskellige egenskaber og anvendelser af plastmaterialer.

Lad os se:

genbrug af plastik

“1″ – PET(polyethylenterephthalat)

Mere almindelig i mineralvandsflasker og drikkevareflasker. Dette materiale er varmebestandigt 70 og kan fyldes med normal temperatur vand på kort tid. Den er ikke egnet til syrebaserede drikke eller højtemperaturvæsker, og den er ikke egnet til udsættelse for solen, ellers vil den producere giftige stoffer, der er skadelige for menneskekroppen.

“2″ – HDPE (polyethylen med høj densitet). Almindeligvis brugt i medicinflasker, shower gel emballage, ikke egnet til vandkopper osv.

"3" - PVC (polyvinylchlorid). Det har fremragende plasticitet og lav pris, så det er meget udbredt. Det kan kun være varmebestandigt til 81 °C, og det er nemt at fremstille dårlige stoffer ved høj temperatur. Det bruges mindre til emballering af fødevarer.

“4″ – LDPE (lavdensitetspolyethylen). Husholdningsfilm og plastikfilm er alle lavet af dette materiale. Varmemodstanden er ikke stærk, og varmsmeltning vil forekomme, når den overstiger 110 ℃.

“5″ – PP (polypropylen). Det har god termisk stabilitet og isolering og er sikkert og uskadeligt for menneskekroppen. Produktet kan steriliseres ved en temperatur over 100°C, deformeres ikke ved 150°C under påvirkning af ekstern kraft og har intet tryk i kogende vand. Almindelig sojamælkflaske, yoghurtflaske, frugtjuice drikkeflaske, mikrobølgeovn madpakke. Smeltepunktet er så højt som 167 ℃. Det er den eneste plastikboks, der kan sættes i mikrobølgeovnen og kan genbruges efter omhyggelig rengøring. Det skal bemærkes, at for nogle mikrobølgeovns madpakker er kassekroppen lavet af nr. 5 PP, men kassedækslet er lavet af nr. 1 PE. Fordi PE ikke kan modstå høje temperaturer, kan det ikke sættes i mikrobølgeovnen sammen med boksen.

“6″ – PS (polystyren). Plastkoppen lavet af PS er ekstremt skør og modstandsdygtig over for lave temperaturer. Det kan ikke bruges i høj temperatur, stærk syre og stærkt alkalisk miljø.

“7″ – PC og andre. PC bruges mest til at lave mælkeflasker, space cups mv.

Derfor, når du drikker varme drikke, er det bedst at være opmærksom på symbolerne på kopdækslet og forsøge ikke at bruge "PS"-logoet eller "Nr. 6" plastmateriale til fremstilling af kopdæksel og service.

Plastkop termoformningsmaskine serie

HEJ11Hydraulisk Servo Plastic Cup termoformemaskine

Kopfremstillingsmaskine funktion

-Udnyt hydraulisk system og elektrisk teknologikontrol til servo-strækning. Det er en maskine med højt prisforhold, som er udviklet baseret på kundens markedsefterspørgsel.

-Hele plastkopfremstillingsmaskinen er styret af hydraulik og servo, med inverter-tilførsel, hydraulisk drevet system, servo-strækning, disse gør, at den har stabil drift og slutprodukt med høj kvalitet.

HEY12 Biologisk nedbrydelig PLA engangsmaskine til fremstilling af plastikkopper

KopfremstillingsmaskineAnsøgning

Kopfremstillingsmaskinen er hovedsageligt til produktion af forskellige plastbeholdere (gelékopper, drikkekopper, pakkebeholdere osv.) med termoplastiske plader, såsom PP, PET, PE, PS, HIPS, PLA osv.

Dettermoformemaskine til kopfremstillinguafhængigt udviklet af GTMSMAMRT-maskiner har en moden produktionslinje, stabil produktionskapacitet, højkvalitetsfærdigheder, CNC R & D-team og perfekt eftersalgsservicenetværk, som kan give dig en one-stop-løsning.


Indlægstid: 27. maj 2022

Send din besked til os: